joi, 29 octombrie 2015

Cum trebuie sa fie un blogger pentru a avea succes

Probabil multi incepatori se intreaba cum trebuie sa fie un blogger pentru a avea succes in blogosfera. Inainte de a se gandi la succes, poate ca ar trebui sa se intrebe ce vor de la blog, ce isi doresc de la viata si de la online. Daca vor trafic facut cu orice pret, atunci e usor sa gaseasca drumul spre succes. Bloggerul trebuie doar sa scrie despre subiecte cat mai controversate, sa faca glume proaste pe seama altor bloggeri, sa manjeasca de rahat orice alt coleg de blogosfera. Vor intra pe blogul sau tot felul de nebuni, se vor scrie multe cuvinte urate, se vor profera amenintari. Daca asta isi doreste bloggerul, e simplu sa gaseasca o cale spre succesul usor, care de fapt nu foloseste la nimic. 
Daca bloggerul vrea sa fie respectat, ar face bine sa scrie cu sinceritate, sa isi apropie cititorii, sa le arate ca pot avea incredere in cuvantul sau. Un blogger de succes scrie in primul rand corect gramatical si are logica in ceea ce spune, indiferent daca vorbeste despre legume, carti sau pisici, daca da sfaturi sau scrie despre alti bloggeri. Deocamdata lista cu bloggeri de succes
pe care am facut-o este micuta (ii puteti vedea in partea dreapta a blogului), dar voi mai adauga si altii, pe masura ce ma vor impresiona intr-un fel sau altul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu