marți, 2 august 2016

Fotoliu cu masaj

Unde stai atunci cand te intorci de la serviciu, obosit si fara chef de nimic? Unde stai atunci cand iti petreci vremea scriind pe blog, citind un blog sau numai urmarind pe facebook ce au mai facut prietenii tai? Unde stai cand esti singur acasa si ai nevoie de un masaj care sa te scape de dureri, de amorteala, sa iti dea o stare de bine si sa te ajute sa adormi linistit? Daca la toate aceste intrebari ai raspuns orice altceva in afara de fotoliu masaj, poate ca a sosit momentul sa afli cat de util este un fotoliu cu masaj, cate beneficii iti poate aduce si cum te poate scapa de stres. Nu o spun eu, ci voi lasa putin mai tarziu specialistii sa vorbeasca. Rostul meu este doar sa scriu pe blog, sa iti dau de veste ca exista fotolii cu masaj care sa iti aduca relaxarea la care visezi cand esti la serviciu, cand te simti singur, cand te intorci obosit de la piata, cand ploua si nu poti pleca la plimbare, cand citesti o carte sau un blog, cand te dor umerii, picioarele, spatele... 

Poti da clic pe linkul de mai sus sau poti tasta direct masatto.ro pentru a ajunge pe site-ul care comercializeaza acest fotoliu de masaj care poate parea, la o prima vedere, un adevarat fotoliu minune. De fapt, este numai o minune a tehnicii moderne, este un fotoliu care, pe langa scopul initial, detine multe functii care te pot ajuta in viata de zi cu zi sa te simti mai bine, este un fotoliu cu un design deosebit, care se potriveste in orice incapere a casei, este un produs revolutionar, gandit sa vina in ajutorul omului modern. Petrecem prea mult timp pe scaune, devenim sedentari faar sa vrem, asa ca un fotoliu masaj este exact ceea ce ne trebuie pentru a pune sangele in miscare, pentru a ne dezmorti dupa o zi petrecuta la calculator, cu spatele in pozitii nepotrivite, cu picioarele amortite, cu dureri de umeri sau cu o stare rea provocata de toate aceste nereguli. Un fotoliu masaj poate schimba in bine viata oricarui om, iar rezultatele apar chiar dupa prima lui utilizare. Puteti incerca aceste fotolii cu masaj in anumite locuri publice, unde au fost amplasate tocmai pentru ca oamenii sa afle de ele sau puteti intra pe site-ul masatto.ro pentru a afla mai multe despre ele. 

"Vă eliberați de stres si vă relaxați total– se va întâmpla des să adormiți folosind propriul fotoliu de relaxare cu masaj!
Scăpați de tensiunea și rigiditatea din mușchi – s-ar putea să vă simțiți în formă maximă atunci când terminați sesiunea pe scaunul de masaj.
Îmbunătațirea circulației sanguine și a limfei – limfa și sângele lucreză împreună pentru a elimina toxinele dăunatoare din organism. Atunci când mușchii sunt lucrați intens, rezultatul este mai bun, deoarece limfa si circulația sanguină spală mai multe toxine din organism. Acest proces poate, de asemenea să normalizeze tensiunea arterială!
Vindecare mai rapidă – prin creșterea fluxului sanguin, se trimite mai mult oxigen la țesuturi. Deoarece oxigenul este esențial pentru vindecare, veți observa o recuperare mult mai rapidă a zonelor de interes.
Mai puține spasme musculare – probabil știți deja cât de bine se simt muschii după un masaj făcut de un terapeut licențiat. Nodurile și spasmele dispar împreună cu rigiditatea și tensiunea din musculatură. La aceași experiență vă puteți aștepta cu propriul dvs. fotoliu cu masaj.
Îmbunătățirea flexibilității – Masajul este relaxant. Relaxarea vă va permite să vă mișcați mai liber. Puteți testa cu un exercițiu simplu: să vă atingeți degetele de la picioare înainte de sesiunea de masaj în fotoliu și din nou, după ce ați terminat. Veți fi surprinși de îmbunătățirea semnificativă în mișcare."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu